• 10% Off-Season rabatt
Rabattkode i handlekurv: OSR

Ancona Van Lufttelt

  • 8 900 kr

Ancona Air - rask og enkel tilkobling fra bilen til et frittstående telt. Ideell for helgeturer eller korte stopp.

Tilgjengelig
Del

Ancona Air kan raskt og enkelt kobles fra bilen til et frittstående telt. (Air-tube system.)  Ideelt for helgetur eller korte stopp.                                      

Teltet kommer med 3 ekstra stormrør som plasseres mellom de grunnleggende Airtubes og gir ekstra stabilitet. Den ene siden av teltet har et stort vindu med myggnetting og deksel. Den andre siden kan rulles helt sammen for å lage en liten markise/uteplass og en ekstra sitteplass. Frontveggen med adkomstdør har et stort vindu med deksel. Det lille forteltet foran beskytter deg mot regnet når du går inn i teltet og gir ekstra skygge. Bakpanelet er avtagbart.

Oppstilling: Teltet har en avtagbar dobbel streng på 7,5 mm og 6 mm. 7,5 mm senen brukes til multiskinnen og 4 mm kan brukes til å feste teltet til den nederste kassettmarkisen. Teltet kan også festes ved hjelp av den medfølgende takstangen/klemmene med sugekopper (følger ikke med) til taket på bilen eller med takstang og borrelås festet til takskinnen på bilen. 

Leveres inkl. pumpe, knagger, barduner, takstang, klemmer og en bæreveske. Snørelengde 230 cm, tilkoblingshøyde opptil 180 – 210 cm.

Materiale tak 210D, vannsøyle 5000mm.
Materiale vegger: 185T Polyester, vannsøyle 3000mm
Grunndekke: PE Plate
Mål: 250x200x200cm,
Pakket: 75x30x25cm.
Vekt: 16,8 kg