• 10% Kampanje på Visu modulene i perioden 21.05 - 07.06!
Rabattkode i handlekurv: VISU10

Viking Offroad-MultiBOX

  • 49 900 kr

Viking Offroad-MultiBOXEr du klar for ditt neste eventyr? Med Viking Offroad-MultiBOX får du den ultimate fleksibiliteten for en aktiv livsstil.

Tilgjengelig
Del

Viking Offroad-MultiBOX

Er du klar for ditt neste eventyr? Med Viking Offroad-MultiBOX får du den ultimate fleksibiliteten for en aktiv livsstil. Denne lille, lukkede tilhengeren er din nøkkel til allsidighet og sikkerhet. Perfekt for å oppbevare sportsutstyr, surfeutstyr, dykkeutstyr fiskeutstyr,lavo,sykler mm – alt du trenger for å gjøre turen komplett. Låsbart og trygg oppbevaring!

Men det stopper ikke der! Monter et taktelt på lokket, og du har en komplett camping- og soveløsning. Hvem sier at 5-stjerners overnatting må være innendørs? Med Viking Offroad-MultiBOX kan du nyte luksusen i naturen med tryggheten om at utstyret ditt er sikkert lagret.

Enten du skal på bilferie, bobilferie eller bare trenger ekstra plass til utstyret ditt, er denne multifunksjonelle tilhengeren det perfekte valget. Gjør deg klar til å utforske verden med stil og komfort!

Fakta om Viking Offroad-MultiBOX
Solide Bremser
Nesehjul
Hjulstørrelse: 235/70 R16
Parkeringsbrems
4 Støtteben
Gummitorsjonsaksel

Tekniske data:
Kassemål: L 202cm - B107cm - H67cm
Totalvekt: 1.000 Kg
Nyttelast: 686 Kg

Flere varianter og størrelser blir senere tilgjengelig i nettbutikken- ta kontakt på [email protected]  eller via kontaktskjema for tilbud på andre størrelser av Offroad-MultiBOX