• 10% Kampanje på Visu modulene i perioden 21.05 - 07.06!
Rabattkode i handlekurv: VISU10

Cruiser single-kajakk oppblåsbar - inkludert stor tilbehørspakke - 4 fargevalg

  • 7 900 kr

Bluewave presenterer den nye Cruiser hybrid kajakkpakken. Cruiser-kajakken er sydd med "drop stitch" teknologi. Dette gjør den superstiv og retningsstabil


Tilgjengelig
Del

Bluewave presenterer den nye Cruiser hybrid kajakkpakken. Cruiser-kajakken er sydd med "drop stitch" teknologi. Dette gjør den superstiv og retningsstabil , takket være tusenvis av forsterkende nylonsømmer som går gjennom dekkskammeret. De store tube-sidene gjør denne kajakken superstabil på vannet.

Med denne lette men funksjonelle kajakken er du klar for nye eventyr på null komma niks, rull den ned til vannet og på minutter er du på bøljan blå.
Når den har fullt lufttrykk (10PSI), gir dette en meget en stiv konstruksjon som gir en stabil og komfortabel farkost. Cruiser er designet for padling på innsjøer, elver og ved sjøen, og er en perfekt innstegs-kajakk for alle som elsker eventyr og vil slippe bryderiet med å transportere eller oppbevare en stor kajakk.

Når den er tømt for luft, får Bluewave Cruiser-kajakken plass i den medfølgende bærevesken. Bærevesken har hjul som gjør det enkelt å transportere kajakken, og du slipper å tenke på vekten. Alternativt har bærevesken også stropper, noe som betyr at vesken også kan bæres som ryggsekk når du ønsker å komme deg til avsidesliggende sjøsettingsplasser. Cruiser er en oppblåsbar kajakk som er perfekt for cruiseturer med lett lasting, men som også har det volumet og den lagringsplassen som trengs for lengre turer. Den er et godt valg for alt fra nybegynnere til padlere på mellomnivå.

Standardustyr/tilbehørspakke
Polstret sete
2-veis luftpumpe
Bæreveske på hjul
Styrefinne
Reparasjonssett
Padleåre i 4 deler
Fotstøtte av skum

Spesifikasjoner:
Forsterkede sømmer kombinert med tube-teknologi
Blåses opp på noen få minutter
Komfortable seter
Ultrastabil design/konstruksjon
Kraftige oppblåsingsventiler
UV- og oljebestandig finish

Mål: 285cm x 85cm
Vekt: 11kg
Maks vekt: 179kg
Maks lufttrykk: Dekk - 10PSI / Sider - 3PSI
Materiale: 1000 Denier Forsterket PVC