• 10% Kampanje på Visu modulene i perioden 21.05 - 07.06!
Rabattkode i handlekurv: VISU10

Glider oppblåsbar dobbel-kajakk - full "drop stitch" - inkludert stor tilbehørspakke - flere fargevalg

  • 10 900 kr

Bluewave presenterer den nye Cruiser hybrid kajakkpakken. Cruiser-kajakken er sydd med "drop stitch" teknologi. Dette gjør den superstiv og stabil


Tilgjengelig
Del

Glider er en oppblåsbar kajakk med full "drop-stitch" som er perfekt for alle som er ute etter en god kvalitetskajakk uten å måtte finne et sted å oppbevare eller transportere en stor kajakk. Bluewave Glider kajakken er designet og produsert etter høyeste kvalitetsstandarder, og gir både nybegynnere og mer erfarne padlere en fin og trygg opplevelse.

Denne kajakken blåses opp til 10 PSI for en stiv konstruksjon som gir en stabil og komfortabel kajakk på vannet. I tillegg til den stabile konstruksjonen gjør denne kajakken transport og oppbevaring enklere. Når kajakken er tømt for luft, kan den bare brettes sammen og få plass i bærevesken sammen med alt tilbehør. Bagen har både ryggsekkstropper og hjul for å sikre at kajakken kan bære og transporteres komfortabelt. Når kajakken er pakket sammen i bærevesken, kan den transporteres sikkert i bilen, noe som gjør den enklere å transportere enn tradisjonelle store kajakker som må spennes fast på takstativet. Glider-enkeltkajakken har koniske drop-stitch-paneler som gir høyere flyteevne og stivhet enn andre typer oppblåsbare kajakker. Glider har i tillegg rikelig med oppbevaringsplass for f.eks. tørrposer når du er ute og padler, noe som gjør den til et godt alternativ for både lange og korte turer.

Med denne lette men funksjonelle kajakken er du klar for nye eventyr på null komma niks, rull den ned til vannet og på minutter er du på bøljan blå.

Standardustyr/tilbehørspakke
 2 stk. Polstret sete
2-veis luftpumpe
Bæreveske på hjul
Styrefinne
Reparasjonssett
2stk Padleåre i 4 deler
2 stk. Fotstøtte av skum

Spesifikasjoner:
3 luftkammer
3 Lags PVC for solid kvalitet
Blåses opp på noen få minutter
Komfortabelt sete
Ultrastabil design/konstruksjon
Kraftige oppblåsingsventiler
UV- og oljebestandig finish

Mål: 473cm x 85cm
Vekt: 18kg
Maks vekt: 317kg
Maks lufttrykk: 10PSI
Materiale: 1000 Denier Forsterket PVC